Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (7.37 secunde)
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Unico Intensiv si-a deschis portile, pentru a 6-a editie, la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, in ziua de 22 iunie. Evenimentul a fost marcat de vernisajul a doua expozitii; ... Atelierele au fost inaugurate de dl. prodecan al Facultatii de Geografie din Bucuresti, Cristian Talanga.
Dupa lunga despartire impusa de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa isi deschide portile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectand toate masurile pentru siguranta vizitatorilor.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
In timp ce ne pregatim, foarte vocal, sa ne alaturam oficial civilizatiei occidentale, integrandu-ne in Uniunea Europeana, politica romaneasca ramane, vad, fidela obiceiurilor si mentalitatilor din celebra caracterizare ce zice (si nu zice rau!) ca "la portile Orientului totul e luat a la legere".
In primele 6 luni ale anului 2009, vamesii de la Biroul Vamal Constanta Sud au confiscat bunuri in valoare de 137 milioane euro, au declarat oficialii Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV). Printre bunurile confiscate de vamesi se numara produse de imbracaminte si incaltaminte, jucarii, tigari, brichete, piese auto etc.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a prezentat ieri Comitetului Executiv un material ce contine o serie de masuri alternative la cele prezentate de guvern in memorandumul cu FMI, printre care impozitarea diferentiata, cu doua cote, TVA diferentiat si reducerea numarului de ministere.
Dupa ce in urma cu ceva timp cotidianul "Replica" de Constanta a sesizat opiniei publice chinezismele pe care le comercializeaza Metro Cash & Carry, mai deunazi un alt transport de astfel de marfa a fost comandat si receptionat de conducerea "marelui" supermarket.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat mai multe actiuni desfasurate in cadrul programului pentru asigurarea unui climat de afaceri curat in judetul nostru.
In cursul zilei de marti 29 mai a.c. lucratorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanta Sud au descoperit, intr-un container sosit din China, nu mai putin de 6.000 de costume trening, inscriptionate cu semnul distinctiv al firmei Adidas si Puma.
Vamesii constanteni au descoperit si retinut articole susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 740.000 lei (210.000 euro), precizeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale.
240 mii de lei, adica echivalentul a nu mai putin de 70.800 euro reprezinta valoarea articolelor susceptibile a fi contrafacute descoperite de catre vamesii constanteni.
Vamesii constanteni au descoperit si retinut 696 articole susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 401.818 lei (113.508 euro), au declarat oficiali ai Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4, impreuna cu agenti din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, au actionat in zona Calea Rahovei din sectorul 5, unde l-au depistat pe C.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
S-a scris o pagina de istorie si ma simt onorat, si coplesit, ca am avut sansa sa fiu martor si sa traiesc alaturi de milioane de credinciosi, acest sfant moment.
Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii. ... 16-17, aparuta la Bucuresti in 1910, la Institutul de Arte Grafice Carol Göbl.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
google-analytics.com